30 Απρ 2011
28 Απρ 2011
25 Απρ 2011
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕ ΣΕ ΩΡΑΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΤΟ ΕΦΕΤΙΝΟ ΤΡΟΠΑΙΟ!
Νέα ποδοσφαίρου
Ο Ολυμπιακός πήρε το πρωτάθλημα του 2011 και στον αγώνα με την Λάρισα έβαλε έξη γκολ .Στο Καραϊσκάκη πανηγύρισαν οι φίλαθλοι του με λαμπρότητα την κατάκτηση του Τροπαίου. Στης ομάδες του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ και του ΗΡΑΚΛΗ υπάρχει αναβρασμός διότι υπάρχει πιθανότητα στην νέα σεζόν να κατέβουν κατηγόρια λόγω χρεών.
ΟΙ Εφημερίδες ΓΡΑΦΟΥΝ
Πορεία των οπαδών του Πανιωνίου προς τη Βουλή
Γωγάκος : «Θέλουν να στοχοποιήσουν τον Ηρακλή»
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ Β. ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΟ KIDS FESTIVAL
22 Απρ 2011
Medvedev, the best dancer President (agreekbyron) Μεντβέντεφ ο καλύτερος χορευτής Πρόεδρος
Ο κύριος Μεντβέντεβ 3rd President of Russiaέχει το στιλ χορευτή και μάλιστα με λικνίσματα που θα τα ζήλευε και ο Τζιν Κελυ πολύ καλός! ΤΖΙΝ ΚΕΛΙ: Τραγουδώντας στη βροχή Ο αυθορμητισμός καμίά φορά ακόμη και τους Προέδρους τους φέρνει πιο κοντά στην πραγματικότητα.
21 Απρ 2011
Αγωνία Shakira & Γκολ Ronaldo Real Barcelona 1_0
18 Απρ 2011
ΠΑΟΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ (Kyriakos Ageldis)
Ο ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ είναι η ιστορική συνέχεια του Κωνσταντινουπολίτικου αθλητικού και πολιτιστικού Σωματείου «Ερμής», που δημιουργήθηκε από Ρωμιούς της Πόλης το έτος 1875, στην καρδιά της Κωνσταντινούπολης - το Πέρα. Το πρώτο καταστατικό του συλλόγου εγκρίθηκε στις 20 Απριλίου 1926, με απόφαση του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης (αριθμ. 822).
Τα ιδρυτικά μέλη ήταν: Α. Αγγελόπουλος, Α. Αθανασιάδης, Κ. Αναγνωστίδης, Μ. Βεντουρέλλης, Φ. Βυζάντιος (β΄ πρόεδρος), Α. Δημητριάδης, Δ. Δημητριάδης, Ν. Ζουμπουλίδης, Μ. Θεοδοσιάδης, Θ. Ιωακειμόπουλος, Π. Καλπακτσόγλου, Θ. Καρτσαμπέκης, Δ. Κοεμτζόπουλος, Κ. Κοεμτζόπουλος, Π. Κοντόπουλος, Κ. Κρητικός, Μ. Κωνσταντινίδης, Π. Μαλέτσκας, Ι Νικολαίδης, Λ. Παπαδόπουλος, Φ. Σαμαντζόπουλος, Θ. Τσούλκας, Μ. Τσούλκας, Σ. Τριανταφυλλίδης, Τ. Τριανταφυλλίδης (που ήταν και ο πρώτος πρόεδρος).
Το πρώτο έμβλημα του Π.Α.Ο.Κ. (1926) ήταν το τετράφυλλο τριφύλλι και το πέταλο. Τα φύλλα ήταν πράσινα και πάνω από το καθένα ήταν χαραγμένα τα αρχικά της λέξης Π.Α.Ο.Κ. Το σκέφτηκε ο αείμνηστος Κώστας Κοεμτζόπουλος που πήρε την ιδέα από το πακέτο τσιγάρων που κάπνιζε. Τα χρώματα που επιλέχθηκαν για τον Σύλλογο ήταν το Μαύρο ως ένδειξη πένθους και λύπης για την απώλεια των χαμένων πατρίδων και το λευκό που συμβολίζει την ελπίδα και την αισιοδοξία.
Το πρώτο διοικητικό συμβούλιο του ΠΑΟΚ 1926-1927 αποτελούνταν από:
1) Πρόεδρος: Τ. Τριανταφυλλίδης,
2) α' αντιπρόεδρος: Π. Καλπακτσόγλου,
3) β' αντιπρόεδρος: Αθ. Αθανασιάδης,
4) γενικός γραμματέας: Κ. Κρητικός,
5) Ειδικός Γραμματέας, Μ. Τσούλκας,
6) ταμίας: Θ. Ιωακειμόπουλος,
7) έφορος ποδοσφαίρου: Α. Αγγελόπουλος,
8) σύμβουλοι: Μ. Κωνσταντινίδης και
9) Σ. Τριανταφυλλίδης.
Αμέσως μόλις συστάθηκε ο Π.Α.Ο.Κ. και μετά από δύο μήνες προετοιμασίας, αποφασίστηκε να κατέβει η ομάδα σε αγώνες με τις υπόλοιπες ομάδες της Θεσσαλονίκης. Η λαχτάρα όλων να δουν τη νέα ομάδα αγωνιζόμενη, οδήγησε πολύ κόσμο στο γήπεδο του Ηρακλή (στις 26 Ιουλίου 1925), τον οποίο και νίκησε με 2-1.
"Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα, που παίζουμε τη μπάλα ξακουσμένα, έχουμε περίσσια χάρη, που δεν την έχει ομάς καμία άλλη. Το σύστημά μας είναι πάσα-πάσα, στο τέλος της σεζόν θα κάνουμε την ...κάσα, να δούμε πόσα γκολ μας έχουν δώσει, και πόσα εμείς τους έχουμε φουσκώσει. Τα έχουμε όλα, όλα, όλα, σκάρες, παπούτσια, παντελόνια, μαύρη φανέλα κι επιγονατίδες, για να τρελαίνονται οι ...δεσποινίδες. Δεν φοβόμαστε κανέναν, Αρη ούτε Ηρακλή, γιατί έχουμε αρχηγό μας Βεντουρέλλη μερακλή."
Ιστορική μπορεί να θεωρηθεί η απόφαση της συγχώνευσης με την ΑΕΚ Θεσσαλονίκης. Μέχρι τις 20 Μαρτίου 1929 κράτησε ο ανταγωνισμός και η αντιπαλότητα των δύο αδερφών σωματείων. Τότε ο πρόεδρος του πολιτικού σωματείου της Ενώσεως Κωνσταντινουπολιτών, γιατρός Καραμαούνας, πέτυχε τη συγχώνευση των δύο προσφυγικών ομάδων της Θεσσαλονίκης.
Μετά τη συγχώνευση με την ΑΕΚ, το 1929, ο Π.Α.Ο.Κ. αλλάζει και έμβλημα. Το νέο έμβλημα έγινε ο Αετός - που παραμένει ως σήμερα - και συμβολίζει την προέλευση του συλλόγου και την επάνοδο της μνήμης στις ρίζες και την κληρονομιά των προσφύγων (Βυζάντιο και Κωνσταντινούπολη). Ο Αετός κρατούσε ένα σπαθί και μία κορώνα, με τα δύο κεφάλια να ατενίζουν την Ανατολή και τη Δύση. Η διαφορά του εμβλήματος από αυτό της ΑΕΚ - που είναι και το σύμβολο της Ανατολικής Ορθόδοξης Εκκλησίας - είναι πως του Π.Α.Ο.Κ. έχει τα φτερά του κλειστά, σε ένδειξη του μακροχρόνιου πένθους, λόγω του ξεριζωμού από την πατρίδα.
Το όραμα των ιδρυτών αλλά και των φίλων της ομάδας για τη δημιουργία έδρας πήρε σάρκα και οστά το 1928, έπειτα από πολλή προσπάθεια και έτσι στις 12 Δεκεμβρίου 1930 εγκαινιάστηκε το γήπεδο του Συντριβανίου, η πρώτη έδρα της ομάδος. Το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο, αποτελεί ιστορικό ντοκουμέντο: υπογράφηκε από το Σύλλογο στις 5 Σεπτεμβρίου 1928. Σύμφωνα με αυτό, ο ποδοσφαιριστής Ετιέν, ο οποίος είχε έρθει από το Σύλλογο Πέρα Κλουμπ της Κωνσταντινούπολης, θα εισέπραττε μηνιαίως 4.000 δρχ.
Τα έτη 1931-1932 δούλεψε στο Δικεφάλο ο πρώτος ξένος προπονητής στην ιστορία της ομάδας, ο Γερμανός Ροδόλφος Γκάνσερ. Στις 28 Μαΐου 1939 η ομάδα συμμετείχε στον τελευταίο προπολεμικό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Αντιμετώπισε την ΑΕΚ στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας και γνώρισε την ήττα με 2-1, αν και προηγήθηκε στο σκορ με τον Ιωαννίδη στο 31ο λεπτό. Για τον ΠΑΟΚ αγωνίστηκαν σ’ εκείνον τον τελικό οι: Σωτηριάδης - Βατίκης, Γούλιος, Κοντόπουλος, Μποσταντζόγλου, Πανίδης, Γλάρος, Κρίτας, Ιωαννίδης, Καλογιάννης, Κουκουλάς.
Κάπου το 1957, οι ιθύνοντες της ομάδας οραματίζονται ένα νέο γήπεδο αντάξιο των επιδιώξεων της ομάδας, μιας και το παλιό γήπεδο είχε απαλλοτριωθεί. Η έρευνα για το χώρο οδήγησε στην επιλογή μιας έκτασης η οποία ανήκε στο Ταμείο Εθνικής Αμύνης στην περιοχή της Τούμπας, που πέρα από την ελευθερία του χώρου που προσέφερε, η γειτονιά αυτή της Θεσσαλονίκης ήταν άρρηκτα συνδεδεμένη με τους Μικρασιάτες πρόσφυγες. Τελικά, χώρος 30 στρεμμάτων παραχωρείται στον Π.Α.Ο.Κ. έναντι σημαντικού αντιτίμου και αρχίζει η ανέγερση του γηπέδου. Σημειωτέο ότι εκδόθηκε λαχείο υπέρ της ανεγέρσεως του νέου Σταδίου, του οποίου τα εγκαίνια έγιναν στις 6 Σεπτεμβρίου 1959 από τον υπουργό Εθνικής Αμυνας κ Γ. Θεμελή. Πριν το εναρκτήριο λάκτισμα, ένα αεροπλάνο της πολεμικής αεροπορίας έκανε τη ρίψη μιας μπάλας, ως συμβολική δωρεά του στρατού. Με νέο μεγάλο γήπεδο ο Π.Α.Ο.Κ. είναι έτοιμος, προ των πυλών της Α΄ Εθνικής που καθιερώθηκε τον Οκτώβριο του 1959, να αρχίσει μια λαμπρή πορεία, που διαρκεί ως σήμερα.
Άλλος ένας τραγουδοποιός χάθηκε νέος όπως ο ΛΟΙΖΟΣ & ΡΑΣΟΥΛΗΣ Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ με το κόκκινο μαντιλάκι.
ΑΠΟ ΜΠΛΟΚ (NEWSBEAST)
«Ετοιμάζουμε το μπαγλαμαδάκι που θα πάρει μαζί του στο ταξίδι»
Κεραυνός εν αιθρία έπεσε στο χώρο του τραγουδιού και όχι μόνο ο θάνατος του Νίκου Παπάζογλου. Όταν είχε αρχίσει να δίνει τη μάχη του με την επάρατη νόσο είχε πει στην Espresso: «Η κατάσταση είναι υπό έλεγχο. Ευχαριστώ εσάς και τον κόσμο». Τότε σταμάτησε κάθε καλλιτεχνική του δραστηριότητα και απομονώθηκε αρχικά στο αγαπημένο του νησί, τη Νίσυρο, ώστε να βρει γαλήνη και ηρεμία.Ο Νίκος Παπάζογλου μπαινόβγαινε στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο, όπου υποβάλλονταν σε χημειοθεραπείες και άλλου είδους αγωγές. Πάλεψε παλικαρίσια, αλλά η μάχη ήταν άνιση. Από την πρώτη στιγμή μέχρι το τέλος δεν έφυγαν από το πλευρό του η σύντροφός του, Βαρβάρα, αλλά και τα παιδιά του.
«Ετοιμάζουμε το μπαγλαμαδάκι που θα πάρει μαζί του στο ταξίδι. Είναι ένα από τα πολλά που είχε. Φρόντισε να φύγει στα δύσκολα. Μας άφησε και ο Ρασούλης και ο Νίκος, που συνεργαζόμασταν, και ξαφνικά βρέθηκα χωρίς δασκάλους και μόνος», λέει στην εφημερίδα ο Θεσσαλονικιός μπουζουξής του Νίκου Παπάζογλου.
«Ο Νίκος Παπάζογλου ήταν ο άνθρωπος που έδινε ζωή στην ψυχή του μπαμπά μου. Ελπίζω ότι θα συναντηθούν και πάλι και θα είναι καλά εκεί που είναι και οι δυο μαζί», λέει η κόρη του Μανώλη Ρασούλη, Ναταλί, που έχασε το δεύτερο πατέρα της.
17 Απρ 2011
ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ -Βύρωνας ( kyragel )
ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΟΥ
ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ 10 ΓΝΩΣΤΟΝ ΠΑΕ ΑΦΙΕΡΩΣΗ
ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ *BLOG KYRAGEL*ΓΙΑ ΤΟΥΣ
ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.
Ο Αθηναϊκός Αθλητικός Σύλλογος (ανεπίσημα Αθηναϊκός Βύρωνα) ιδρύθηκε το 1917 και είναι απο τα ιδρυτικά μέλη της ΕΠΟ.
Μετά το 1950 ο Αθηναϊκός συγχωνεύτηκε με την Αθλητική Ένωση Νέας Ελβετίας, που είχε ιδρυθεί το 1935, και προέκυψε η νέα ονομασία Αθηναϊκός Νέας Ελβετίας Αθλητικός Σύλλογος. Συνήθως τον αποκαλούσαν Αθηναϊκό ή Aθηναϊκό Νέας Ελβετίας.
Χρώματα της ομάδας είναι το κόκκινο και το κίτρινο και έμβλημα το πλατανόφυλλο. Διατηρεί τμήματα ποδοσφαίρου, καλαθοσφαίρισης, χειροσφαίρισης και πινγκ πονγκ.
11 Απρ 2011
10 Απρ 2011
9 Απρ 2011
ATTIKH - Αttiki
2Σαρωνικέ μου Αθάνατε! με Τοπία και παραλίες που αξίζουν όλα τα λεφτά του (ΚΟΣΜΟΥ)
3ΛΥΚΑΒΗΤTΟΣ Ο ΛΟΦΟΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!
4ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΒΟΛΤΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ
5Η Αθήνα με την κάμερα ενός ερασιτέχνη. The Athens with an amateur camera.
6Κυριακή μια βόλτα στην δυτική Αθήνα με κατάληξη στο κέντρο με φωτογραφίες. (Athenian ride photos.)
7Βουλιαγμένη σπάνιο Beach Surfing λόγω 10 Beaufor 6.1.2012.
8ΑΘΗΝΑ & ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ - ATHENS & PIREAUS by night(kyragel)
9ΑΘΗΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2010-11 μια βόλτα στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ και στην ΠΛΑΚΑ - ATHENS CHRISTMAS 2010-11 a ride to Syntagma and Plaka
10Φωτογραφίες του εξοχικού μου και της διαδρομής από η προς ΑΘΗΝΑ (Photos my Country House
11ΒΥΡΩΝΑΣ Ο γύρος της Αθήνας από την γέφυρα του ΚΑΡΕΑ
12ΒΑΡΚΙΖΑ * Η Πρωτομαγιά είναι πλέον τοπικό έθιμο! mpeg4
13Λεωφόρος ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ με κίνηση με
14Μια βόλτα Καθαρά Δευτέρα στην Αττική mpeg2video
15η Νοτιοανατολικη πλευρα Υμητου βλεπει την http://youtu.be/3pKKTa98kw8?list=UUjI0ePcqsDIYMw1ZBtFPmEA
16ATTIKO ZOO Αρκούδες Δελφίνια και άλλα https://www.youtube.com/watch?v=rOtkNWQEwus&list=UUjI0ePcqsDIYMw1ZBtFPmEA
17Windsurfing στην ΑΝΑΒΥΣΣΟ
18Βουλιαγμένη η παραλία για όλα τα γούστα _Vouliagmeni
19Anavissos Ανάβυσσος excellent Beach for Swimming
20Άλιμος η Παραλία έξω από OSTRIA ALIMOS JUNE
21SARONIKOS Underwater(KyrAgel.mp4
22Καταδύσεις από τα βράχια της λίμνης Βουλιαγμένης.mp4
ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ*KyrAgel.blogspot.com*
Ένα σημαντικό έργο για την προστασία των πελαργών ολοκλήρωσε η ΔΕΗ στην περιοχή του Σουνίου (παραλία Χάρακα - πέρασμα Λεγραινών), με τη συνδρομή της Ελληνικής Ορνιθολογικής Εταιρείας, το συνολικό κόστος του οποίου ανήλθε στις 150.000 ευρώ.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, σε ολόκληρο το καταγεγραμμένο πέρασμα των πουλιών, πλάτους έξι περίπου χιλιομέτρων, τοποθετήθηκαν ειδικά μονωτικά καλύμματα στους ηλεκτροφόρους αγωγούς γύρω από τους στύλους της ΔΕΗ που χρησιμοποιούν οι πελαργοί κατά την ετήσια μετανάστευσή τους προς την Αφρική.
Η μόνωση των αγωγών συντέλεσε εφέτος στην ασφαλή διέλευση των πελαργών, καθώς δεν κατεγράφησαν περιπτώσεις ηλεκτροπληξίας κατά το φθινοπωρινό τους πέρασμα (τέλος Αυγούστου - αρχές Σεπτεμβρίου) από την περιοχή.
Στοχεύοντας στην ασφαλή διέλευση και διαμονή των πελαργών, όπως και των άλλων αποδημητικών ειδών στη χώρα μας, η ΔΕΗ προγραμματίζει και υλοποιεί σημαντικές παρεμβάσεις στα δίκτυά της σε πλείστες περιοχές, ενώ βρίσκεται σε διαρκή συνεργασία, μέσω σχετικού προγράμματος, με την Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία για το θέμα αυτό.
Η Ελληνική Επιστημονική Ένωση Αιολικής Ενέργειας (ΕΛΕΤΑΕΝ), χαρακτήρισε αδικαιολόγητη την καθιέρωση γενικών κανόνων απόλυτης απαγόρευσης εγκατάστασης Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας σε περιοχές, που διέπονται από κάποιο ειδικό, ή γενικό καθεστώς προστασίας,
Σε παρέμβασή της που υπέβαλε στην Επιτροπή Αναστολών του Συμβουλίου της Επικρατείας, με αφορμή την υπόθεση εγκατάστασης αιολικού πάρκου, η ΕΛΕΤΑΕΝ τόνισε ότι θα πρέπει να εξετάζονται τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της περιοχής εγκατάστασης και του προτεινόμενου κάθε φορά έργου.
Σύμφωνα με την ΕΛΕΤΑΕΝ, «η εισαγωγή τέτοιων γενικών αποκλεισμών, έρχεται σε αντίθεση με το κοινοτικό δίκαιο και συγκεκριμένα με την Οδηγία 2009/28, που περιλαμβάνει νομικά δεσμευτικούς στόχους για τη διείσδυση των Α.Π.Ε. Περαιτέρω, το άρθρο 13 της συγκεκριμένη Οδηγίας ορίζει ότι οι κανόνες, που εφαρμόζουν τα κράτη για την αδειοδότηση σταθμών ΑΠΕ, πρέπει να είναι αναλογικοί και αναγκαίοι. Όμως η εισαγωγή γενικών απαγορεύσεων δεν είναι αναγκαία για την προστασία του περιβάλλοντος. Υπό το φως αυτής της παραδοχής, πρέπει να ερμηνεύονται σύμφωνα με το κοινοτικό δίκαιο, ακόμα και οι διατάξεις του Συντάγματος».
O σκουπιδότοπος δηλητηριάζει περιβάλλον και κατοίκους
Στις 15 Σεπτεμβρίου 2010, το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Σπάρτης συνεδρίασε εκτάκτως, για να εγκρίνει τις δαπάνες και τις εργασίες που πρέπει να γίνουν για την κατάσβεση της φωτιάς που ξέσπασε για άλλη μία φορά στον σκουπιδότοπο - Χ.Α.Δ.Α. (Χώρος Ανεξέλεγκτης Διάθεσης Αποβλήτων), ο οποίος λειτουργεί ανελλιπώς στην περιοχή εδώ 40 χρόνια, υποβαθμίζοντας την περιοχή και στέλνοντας στον θάνατο τους κατοίκους της.
Κατά τη διάρκεια του Δ.Σ. διατυπώθηκαν οι εξής πιθανές αιτίες για τη φωτιά:
1. ίσως η φωτιά προκλήθηκε από σπίθα
2. ίσως κάποιοι βάζουν φωτιά, για να αμαυρωθεί η εικόνα του δήμου και των δημοτικών συμβούλων
3. ίσως οι αρμόδιοι υπάλληλοι δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους…
Διαλέξτε αιτία και πάρτε. Αν διαλέξετε την 2η, τότε εμμέσως πλην σαφώς κατηγορούνται κάτοικοι, όσο για τις άλλες τι να πει κανείς.
Όλοι γνωρίζουν ότι οι φωτιές ξεσπούν στους σκουπιδότοπους, επειδή από τα θαμμένα σκουπίδια δημιουργείται μεθάνιο - βιαέριο.
Αυτά τα εύφλεκτα αέρια μπορούν ανά πάσα στιγμή να τροφοδοτήσουν φωτιές στις βουνοσκουπιδοπλαγιές.
Πριν από 15 ημέρες, δίπλα στην τωρινή φωτιά είχε ξεσπάσει μια άλλη, η οποία με επιχωμάτωση σταμάτησε. Ωστόσο, αν πάει κανείς κοντά, θα καταλάβει ότι κάτω από την επιχωμάτωση συνεχίζονται να καίγονται σκουπίδια λόγω βιοαερίου. Δηλαδή ο τόπος εκεί πάνω βράζει και θα βράζει για πολύ καιρό.
Έτσι, λοιπόν, το μόνο που μένει για να σταματήσουν οι φωτιές, οι καπνοί, οι ρύποι που δημιουργούν πολλές ασθένειες στους κατοίκους είναι η αποκατάσταση του Χ.Α.Δ.Α. χωρίς την εγκατάσταση του δεματοποιητή, διότι ο τωρινός ανεξέλεγκτος σκουπιδότοπος επί της ουσίας θα συνεχίσει να λειτουργεί με άλλη επωνυμία! Δηλαδή «κλείνουμε το μαγαζί», για να μη τρώμε και τα πρόστιμα από την Ε.Ε. και το ξανανοίγουμε άμεσα με άλλη επωνυμία!
Καταγγελία: Η ανακύκλωση καταλήγει στη χωματερή