25 Μαΐ 2013

Ανέπαφοι οι μεγάλοι Φοροφυγάδες η λύση είναι μια! Δήμευση Περιουσίας εδώ και τώρα!

Ανέπαφοι οι μεγάλοι Φοροφυγάδες η λύση είναι μια!
Δήμευση Περιουσίας εδώ και τώρα!


Ένα μεγάλο πρόβλημα που πρέπει να λύσουμε για να πάμε μπροστά είναι η διαφθορά που δημιουργεί την φοροδιαφυγή.
Όπου και να πας θα βλέπεις παντού πλανόδιους να πουλάνε κάθε είδους Κινέζικες σαβούρες και μαϊμούδες σχεδόν ανεξέλεγκτα και από την άλλη Έλληνες επαγγελματίες λόγω αναδουλειάς να κλείνουν και να απολύουν εργαζόμενους και να μην ιδρώνει το αυτί κανενός υπεύθυνου.
Οι φοροφυγάδες δε, ζούνε ζωή και κότα διότι κανένας δεν μπορεί να τους αγγίξει διότι μάλλον όλοι μαζί είναι μια παρέα αν οι υπεύθυνοι θέλανε να κάνουν κάτι γιαυτο με συνοπτικές διαδικασίες δήμευση όλων τον περιουσιακών τους στοιχείων χωρίς οίκτο και άμεση εκποίηση για το καλό της Χώρας ΘΑ ΕΦΕΡΝΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
Τους έχουμε και τους καμαρώνουμε παρόλα που αυτοί όλοι βάζουν τρικλοποδιές στην Χώρα διότι θέλουν να γυρίσουμε στην δραχμή και έτσι να δεκαπλασιάσουν τα πλούτοι τους.
Δυστυχώς νομίζω πως πολύ από αυτούς κρατάνε τα ινία αυτής της Χώρας από πόστα και διάφορες θέσεις που έχουν εξαγοράσει με γνωριμίες και πάσης φύσεως επιρροές.
Και πάλι δυστυχώς διότι δεν βλέπω να αλλάζουν τα πράγματα πάλι καρμπόν η εποχή μοιάζει όπως και τις άλλες φορές που είχαμε προεκλογική περίοδο μου φαίνεται ο Λαός μας θα κάνει τα ίδια λάθη και μετά θα παραπονιέται και θα τα βάζει με τους ξένους η με αυτούς που τον κυβερνάνε λες και αυτοί φύτρωσαν δεν τους ψήφισε ο ίδιος και όχι με την ξερή του κεφάλα και την ευκολόπιστα του αφού κάθε λογάς και ΨευτοΝταις τον κοροϊδεύει.
Αν δεν αλλάξει τα πράγματα με κάποιον απλό άνθρωπο από τα σπλάχνα του Λαού να τον κυβερνήσει και να μουτζοσι τους χαρτογιακάδες θα είναι πάντα ίδια και θα βουλιάζουμε στην αδικία για τον ΛΑΟ μας.

KyrAgel:Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: