1 Οκτ 2017

ΠΡΩΗΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ Η θηλιά στο λαιμό του Τσιπρα και της ανάπτυξης!



 είναι ένα από τα καλύτερα οικόπεδα της Ευρώπης αλλά έχει γίνει ένα από τα μακροβιότερα σίριαλ της Ευρώπης επίσης, να δούμε αν κάποτε αξιοποιηθεί γιατί έτσι όπως πάει μάλλον θα γίνει χαβούζα αφού το κράτος μας δεν έχει δυνατότητα να το αξιοποίηση, και ξέρουμε σχεδόν ότι μεγάλο αναλαμβάνει μαραζώνει.
Αν είχαμε ένα σωστό κράτος δεν θα απευθυνόμασταν στην ιδιωτική πρωτοβουλία να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά με την προϋπόθεση ότι και αυτή θα είναι σωστή.
Τον Ιππόδρομο μέσα σε λίγο διάστημα έγινε το πάρκο Νιάρχου
Περίπατος στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος. - YouTubeκαι είναι ένα στολίδι για να δούμε τώρα που το ανέλαβε το κράτος θα το διατηρήσει;
Το ίδιο θα γίνει και το Ελληνικό η ιδιώτες λόγω ότι βασίζονται στο κέρδος θα το αξιοποιήσουν και θα αναπτυχθεί η περιοχή και περιβαλλοντικά και θα αναδειχτούν τα Αρχαία μας όπως με το Μετρό.
Αν είχαμε έναν σωστό κρατικό τομέα δεν το συζητάω θα ήταν το καλύτερο, αλλά με αυτό το Κράτος που έχουμε που δυστυχώς πηγάζουν όλα τα κακά αυτού του τόπου, ας τρέξουμε στους ιδιώτες μπας και προκόψουμε!
Πάντως όταν δω μπουλντόζες στο Ελληνικό τότε θα είναι η έκρηξη που περιμένω για να προχώρηση η πραγματική ανάπτυξη και να αρχίσουν δουλειές και μαζί τους η Ελπίδα. 



KyrAgel:1/10/2017

Δεν υπάρχουν σχόλια: