13 Μαρ 2012

Αναρτήσεις bloger KyrAgel

Αναρτήσεις bloger KyrAgel

Ολόκληρο αιώνα σε ένα 10λεπτο βίντεο χώρεσε χρήστης του διαδικτύου.
Το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό, καθώς χρησιμοποιήθηκαν αυθεντικά πλάνα.

```````````````````````````````````````````````````````````````````````````

Μακλάρεν MP4-26 παρουσιάστηκε με Button και Hamilton κεντρική πλατεία του Βερολίνου.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

USA - United States of America

From Wikipedia, the free encyclopedia

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

SPORTS

KAI H FC Barcelona του Lionel Messi

ΕΝΑΣ ΠΙΟ ΠΑΛΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΕΝΟΣ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ ΑΛΒΑΝΩΝ

Αδυσώπητα ΧΑΡΑΤΣΙΑ για τον Έλληνα πολίτη
και ΛΙΣΤΑ με 12 από αυτά.

Έψαξα για να βρω πόσα χαράτσια η να τα πούμε ΤΕΛΗ έχει να πληρώσει ο Έλληνας για να μπορέσει με πρόσχημα αυτά που λένε να βάλει πάτο στο βαρέλι ώστε να μπει μπρος η μηχανή για μια νέα αρχή που αυτό το σλόγκαν πλέον έχει γίνει τσίχλα.
Αυτά ώμος τα χαράτσια είναι τόσα πολλά που έφτιαξα πιο κάτω μια ΛΙΣΤΑ και βέβαια δεν ξέρω αν είναι συμπληρωμένη οι ποιος ξέρει και ποσά άλλα χαράτσια θα βάλουν παρόλα αυτά έτσι όπως είναι πρέπει να την γράψουν στα ΡΕΚΟΡ ΓΚΙΝΕΣ διότι σίγουρα είναι Παγκόσμιο ρεκόρ!

1) ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ
2) ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ
3) ΤΕΛΗ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ( ΕΤΑΚ)
4) ΤΕΛΗ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ( ΕΡΤ)
5) ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΕΛΟΣ (ΔΕΗ)
6) ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ
7) ΕΙΣΦΟΡΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
8) ΕΙΔΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ
9) ΤΕΛΟΣ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΑΤΟΣ
10) ΤΕΛΟΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ
11) ΤΕΛΟΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΗΜΙΥΠΑΙΘΡΙΩΝ
12) ΠΡΑΣΙΝΑ ΤΕΛΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

Αυτά όλα θα τα πάρουν από τον απλό ως επί το πλείστον δηλαδή από αυτόν που σίγουρα όλα αυτά δεν έχει να τα πληρώσει (ένα μέρος ίσος μπορέσει ) μετά όμως η αγορά πως θα κινηθεί αφού η ατμομηχανή για να κινηθεί η οικονομία γενικά είναι ο απλός πολίτης διότι είναι και η μεγάλη πλειοψηφία;
Και αυτό γίνεται διότι πάλι αυτοί καλούνται να κλείσουν τις τρύπιες τρύπες του αδηφάγου Δημόσιου που εκεί έχουν φωλιάσει σχεδόν όλοι εξυπνάκηδες τις Ελληνικής κοινωνίας και με το πρόσχημα της Συνταγματικής μονιμότητας που τους παρέχουν αυτό έχει σαν συνέπεια την ατιμωρησία τους και αλόγιστες δαπάνες λόγω αδιαφορίας και σεβασμού προς τον εργοδότη τους που είναι η ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ μας βέβαια δεν μιλάω για την πλειοψηφία τον απλών ανθρώπων που στην πλειοψηφία τους και αυτοί είναι θύματα .

Ένα σοβαρό θέμα που κανένας υπεύθυνος αυτού του τόπου δεν δίνει σημασία

Αυτό το θέμα το αναρτώ και το ξανά αναρτώ αλλά κανένας δεν ενδιαφέρεται τα ίδια συμβαίνουν και τα ίδια και το σπουδαιότερο ότι χειροτερεύουν!

Καιρικά φαινόμενα και καταστροφές στις * USA* Weather events and disasters

Ένα περίεργο βίντεο, που οι κάτοχοι του ισχυρίζονται πως δείχνει το σώμα ενός νεκρού εξωγήινου σε μία περιοχή της Ρωσίας, έχει κάνει τον γύρο του κόσμου και δεχθεί εκατοντάδες χιλιάδες επισκέψεις στο διαδίκτυο .(Vid)

Το βίντεο, που τραβήχτηκε από δύο άτομα στο Ιρκούτσκ της Σιβηρίας, δείχνει ένα πτώμα εξωγήινου ύψους σε αποσύνθεση να είναι μισοθαμένο στο χιόνι.

Το ύψος του υπολογίζεται στα 60 εκατοστά και ένα μέρος του δεξιού του ποδιού λείπει ενώ υπάρχουν τρύπες στο σημείο που υποτίθεται είναι τα μάτια στο πάνω μέρος που φαίνεται πως είναι το κρανίο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το πτώμα θα μπορούσε να έμεινε πίσω μετά από ατύχημα κατά τη διάρκεια της επίσκεψης των εξωγήινων ή ξέφυγε από τις μυστικές υπηρεσίες της Ρωσίας όταν καθάριζαν την περιοχή μετά από συντριβή Η περιοχή είναι γνωστή για UFO με δεκάδες αναφορές κάθε χρόνο πως έχουν θεαθεί άγνωστα αντικείμενα στον ουρανό.

Το βίντεο το έχουν δει περίπου 700.000 άνθρωποι μέσα σε λίγες ημέρες αλλά υπάρχουν αρκετοί που ισχυρίζονται πως το βίντεο είναι ψεύτικο και πως χρησιμοποιήθηκε πολύ καλό αντίγραφο εξωγήινου.

· Αποσπάσματα απο βιβλίο μου

ΟΡΑΣΗ ΑΚΟΗ ΑΝΑΠΝΟΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΡΡΥΠΑΝΤΙΚΗ

Είμαι ψηλά σε ένα λόφο της υπαίθρου την ματιά μου και την ακοή μου δεν την εμποδίζει τίποτα τεχνικό, είναι πολύ όμορφη η φύση από εδώ επάνω αληθινή. Αχ! τι είναι αυτό; σαν μια σαΐτα που σχίζει τον ορίζοντα είναι ένα γεράκι που πετά πιο ψηλά από το μέρος που είμαι και σφυρά με τον χαρακτηριστικό του τρόπο, σίγουρα τον ορίζοντα τον εστιάζει σε μεγαλύτερη διάσταση και λεπτομέρεια, πραγματικά το ζηλεύω αυτό το εξαίσιο πλάσμα της φύσης, επειδή είναι ελεύθερο να πετά παντού και όποτε θέλει, να βλέπει , να σφυρά, και να αναπνέει οξυγόνο αμόλυντο, αλλά καιτην ταχύτητα του, το πλανιάρισμά του, που δεν γίνονται με κανένα τεχνικό βοήθημα αλλά μόνο με ότι το προίκισε η φύση…

Η (ΤΡΟΙΚΑ) Χειρίζεται το ΕΛΛΗΝΙΚΟ θέμα σαν τα Ασανσέρ.

Τη εννοώ στα ασανσέρ γράφει τα κιλά που επιτρέπετε να κουβαλήσουν και το ταμπελακι γράφει π.χ. 400 κιλά όμως το έχουν βάλει για ασφάλεια παρόλο που μπορεί και 1400 κιλά έτσι και η ΤΡΟΙΚΑ στο πρώτο μνημόνιο π.χ. μας έβαλε να κάνουμε 10 διαρθρωτικές αλλαγές και κάναμε την 1 και έμειναν 9 άρα λένε για να κάνουν τις άλλες 9 πρέπει για σιγουριά να τους βάλουμε 90 ώστε να πιάσουμε τον στόχο. Βέβαια επειδή δεν ξέρουν την ΕΛΛΗΝΙΚΗ πραγματικότητα φέρονται με αλαζονεία και σίγουρα το μίσος των ΕΛΛΗΝΩΝ απέναντι τους είναι δικαιολογημένο διότι σε έναν υπερήφανο ΛΑΟ πρέπει να φέρεσαι με σεβασμό.

ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ

D . Photo collection of KyrAgel

ALBUM 4:Το παρελθόν με Εικόνες

Έλληνες συνθέτες μουσικής - Greek music composers

Αν πατήσετε στα μπλε γράμματα θα σας οδηγήσει στο βιογραφικό

τους και αντιπροσωπευτικά μουσικά βίντεο.

For Biography and music videos click the blue

Η ΖΕΙΜΠEΚΙΕΣ ΜΟΥ

Α) ΓΙΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΟΥ ΠΑΤΑ ΕΔΩ > http://www.youtube.com/user/agreekbyron?ob=0&feature=results_main

Β) ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΟΥ ΠΑΤΑ ΕΔΩ > https://picasaweb.google.com/117629299903753115390

Δεν υπάρχουν σχόλια: