8 Μαρ 2012

ΑΠΟΕΛ Bravo!!! ΑΠΟΕΛ Λυόν στα πέναλτι 4-3 Προκρίθηκε στους 8 Τσάμπιονς Λιγκ

ΑΠΟΕΛ Bravo!!!Όπως και νάνε σαν Έλληνα που περνάει μια κρίση μια Κυπριακή ομάδα σε κάνει υπερήφανο ! ΑΠΟΕΛ Λυόν στα πέναλτι 4-3 Προκρίθηκε στους 8 Τσάμπιονς Λιγκ
Ο Διονύσης Χιώτης απέκρουσε δύο πέναλτι και έστειλε τον ΑΠΟΕΛ στην προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο ΑΠΟΕΛ, απέκλεισε στη διαδικασία των πέναλτι 4-3 την Λυόν, αφού στην κανονική διάρκεια του ματς είχε ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου αγώνα (1-0).
Το γκολ που έδωσε τη νίκη στην κανονική διάρκεια σημείωσε στο 9' ο Μαντούκα με προβολή, ύστερα από πάσα του Χαραλαμπίδη.
Ο Διονύσης Χιώτης δεν ήταν μονάχα ο ήρωας στη διαδικασία των πέναλτι, αλλά και επενεβη αποτελεσματικά, όσες φορές χρειάστηκε στην κανονική διάρκεια του ματς και την παράταση.
Η ομάδα του Ιβαν Γιοβάνοβιτς, προσπάθησε να πετύχει και δεύτερο γκολ και είχε φάσεις, όπως ένα σουτ του Σολάρι που απέκρουσε ο Λορίς (42' ). Ισως όμως, η πιό σημαντική ήταν στο 56' όταν Σόουζα εκτέλεσε φάουλ και ο Σισοκό στην προσπάθεια του να αποκρούσει έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι!
Ο ΑΠΟΕΛ έμεινε με δέκα παίκτες στα τελευταία πέντε λεπτά της παράτασης, επειδή αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη, ο Μαντούκα.
Η διαδικασία των πέναλτι (πρώτη εκτέλεσε η Λυόν): Σέλστρομ 1-0, Αίντον 1-1, Λισάντρο Λόπες 2-1, Μοράις 2-2, Γκομίς 3-2,
Αλεξάνδρου 3-3, Λακαζέτ απέκρουσε ο Χιώτης, Τριτσκόβσκι 4-3, Μπαστός απέκρουσε ο Χιώτης.

ΑΠΟΕΛ: Χιώτης, Πουρσαϊτίδης, Μαρσέλο Ολιβέιρα, Πάουλο Ζόρζε, Μποαβεντούρα, Νούνο Μοράις, Έλντερ Σόουζα (94' Αλεξάνδρου), Χαραλαμπίδης (76' Μαρσίνιο), Μαντούκα, Εστέμπαν Σολάρι (74' Τρίτσκοβσκι), Αΐλτον.

Λυόν: Λορίς, Ρεβεγιέρ, Μπακαρί Κονέ, Κρις, Αλί Σισοκό, Γκοναλόν, Σέλστρεμ, Μπριάν (100' Λακαζέτ), Μπάστος, Έντερσον (73' Μπαφετιμπί Γκομίς), Λισάντρο Λόπες।
ΤΩΡΑ
Μέταλιστ - Ολυμπιακός 0-1
Ο Ευρωπαίος Ολυμπιακός δεν σταματά πουθενά! Οι Πειραιώτες πέτυχαν την 5η συνεχόμενη νίκη τους στην Ευρώπη, επικρατώντας με 1-0 της Μέταλιστ στο Χάρκοβο, με πρωταγωνιστή τον Φουστέρ και έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης στους "8" του Europa League.

Δεν υπάρχουν σχόλια: